– Together again –

Ambassadører i Stockholm

Le Gruyère AOP er på et oppdrag. Det å lage mat med venner er en kunst som nesten er gått tapt, og som trenger nytt liv. Så Le Gruyère AOP inviterer våre nordiske ambassadører til Stockholm for å lage mat sammen og gjøre en fotoshoot. Dette er historien.

Historien

Sammen igjen

I en stadig travlere hverdag er det ikke lenger gitt at familier samles til et felles måltid rundt middagsbordet, og i hvert fall ikke at venner inviteres til middag. Alle er travle med sitt, og mat levert hjem på døren er stadig oftere førstevalget.

Hva kan vi gjøre for å bli bedre til å tilbringe tid sammen og faktisk snakke sammen, samtidig som vi nyter deilig mat? Le Gruyère AOP bestemte seg for å fremme et tema for året. Resultatet: «Samvær».

På kort varsel sendte vi ambassadørteamet vårt, som kommer fra hele Norden, til Stockholm. Alle fikk i oppdrag å ha med seg en oppskrift og godt humør. Og med de menneskene vi har i teamet vårt er det ingen mangel på noen av delene.

Le Gruyère AOP

Le Gruyère AOP har samarbeidet med flere nordiske matpersonligheter, og Stockholm var så heldig å få nyte godt av tilstedeværelsen til de følgende:

Louisa Lorang er en dansk matstylist og skribent som har blitt kjent på flere områder, men hovedsakelig for sine TV-opptredener.

Petter Bäcklund har lenge har vært en samarbeidspartner for Le Gruyère AOP innen matfotografi. Han er også matjournalist og generelt en matentusiast.

Jenny Westman er en helsekostspesialist, blogger, PT og en fremragende person på flere områder. Hun balanserer det gode liv med deilig mat med å fremme god helse.

Systrarna Eisenman er de opprinnelige matbloggerne i Sverige. De startet en kokebokkafé og ble siden premierte kokebokforfattere, bloggere og matstylister. De er lidenskapelige matelskere.

Så det var utgangspunktet.

Le Gruyère AOP

Forresten, hvis du vil henge sammen med vennene dine og lage mat, akkurat som disse, må du huske å bli med i konkurransen. Du har muligheten til å vinne 2,5 kg original Le Gruyère AOP. Så kan du invitere venner og ta den helt ut på kjøkkenet!

Sjekk ut dette korte video fra arrangementet, eller se på noen av de flotte bildene og oppskriftene.

Arrangementet var en suksess, med livlige og interessante diskusjoner, og ost i overflod til hele produksjonsmannskapet. Etter to intense dager med matlaging og fotografering ble arrangementet avsluttet med en fantastisk middag.

For å oppsummere det hele: Vi trenger mer tid til å slappe av med venner, lage nydelig mat og være sammen med hverandre. Dette er verdier som Le Gruyère AOP stiller seg bak.

Ambassadors in STHLM